Ilma-aseet

Ammunnassa opitaan keskittymään

Ilma-aseampumakoulun info- ja ilmoittautumistilaisuus 6.10.2020 klo 18 alkaen osoitteessa Vanhatie 22, sisäänkäynti alapihan kautta.

Mahdollista muutoksista ilmoitetaan heti kun saamme tiedon .

Ampumakoulun ohjelma sisältää perustiedot eri ampumalajeista, aseiden turvallisesta käsittelystä ja harjoittelusta. Ampumakoulussa ammutaan ilmakiväärillä ja ilmapistoolilla. Ampumakoulu jatkuu maaliskuun loppuun asti.

Alle 10-vuotiailta osallistujilta edellytetään vanhemman läsnäoloa.

Ampumakoulumaksu talvella 2019-20: perheen ensimmäinen oppilas 140 € ja toinen (ja useampi) oppilas 70 €.
LAS:n jäsenet kaikki 70 €. Kauden 2020-2021 maksut vielä vanhvistamatta.

Koulumaksu sisältää koulutuksen, ampumatarvikkeet ja aseiden käyttömaksut. Anomuksesta ampumakoululainen voi liittyä Lahden Ampumaseuran jäseneksi. Jäsenyyden kautta saa Suomen Ampumaurheiluliiton Urheiluampuja-lehden.

TERVETULOA MUKAAN!

Urheiluammunta ei ole kallis harrastus. Alkuun pääsee ilman suurempia hankintoja. Yleisin lasten ja nuorten käyttämä ase on ilmakivääri tai -pistooli. Omaa asetta ei välttämättä heti tarvita, sillä monissa seuroissa on mahdollisuus harjoitella seuran aseilla. Aluksi ampuma-asuksi käy aivan tavallinen college-asu. Kaikille ampumakoululaisille ja muillekin radalla liikkuville suositellaaan kuulosuojaimia.

Lähde: Tähtäimessä Hieno Harrastus –nuorisoesite, Suomen Ampumaurheiluliitto 2006