Ilma-aseet

Ammunnassa opitaan keskittymään

Ilma-aseampumakoulun info- ja ilmoittautumistilaisuus 2.10.2018 klo 18 alkaen osoitteessa Vanhatie 22, sisäänkäynti alapihan kautta.

Ampumakoulun ohjelma sisältää perustiedot eri ampumalajeista, aseiden turvallisesta käsittelystä ja harjoittelusta. Ampumakoulussa ammutaan ilmakiväärillä ja ilmapistoolilla. Ampumakoulu jatkuu maaliskuun loppuun asti.

Alle 10-vuotiailta osallistujilta edellytetään vanhemman läsnäoloa.

Ampumakoulumaksu talvella 2018-19: perheen ensimmäinen oppilas 140 € ja toinen (ja useampi) oppilas 70 €.
LAS:n jäsenet kaikki 70 €.

Koulumaksu sisältää koulutuksen, ampumatarvikkeet ja aseiden käyttömaksut. Anomuksesta ampumakoululainen voi liittyä Lahden Ampumaseuran jäseneksi. Jäsenyyden kautta saa Suomen Ampumaurheiluliiton Urheiluampuja-lehden.

TERVETULOA MUKAAN!

Urheiluammunta ei ole kallis harrastus. Alkuun pääsee ilman suurempia hankintoja. Yleisin lasten ja nuorten käyttämä ase on ilmakivääri tai -pistooli. Omaa asetta ei välttämättä heti tarvita, sillä monissa seuroissa on mahdollisuus harjoitella seuran aseilla. Aluksi ampuma-asuksi käy aivan tavallinen college-asu. Kaikille ampumakoululaisille ja muillekin radalla liikkuville suositellaaan kuulosuojaimia.

Lähde: Tähtäimessä Hieno Harrastus –nuorisoesite, Suomen Ampumaurheiluliitto 2006