HAUK ry:n kevätkokous 12.5.2021

23.4.2021

Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry:n kevätkokous pidetään 12.5.2021 klo 18.00 verkkokokouksena (Zoom), johtuen viranomaisten määräämistä koronarajoituksista. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät ja esityslistalla olevat asiat.

Kokous toteutetaan siten, että hallitus kokoontuu Hälvälään tauluvaraston luokkaan ja muut yhdistyksen jäsenet (seurat) osallistuvat verkon kautta. Jäsenyhdistyksille (seuroille) lähetetään sähköpostilla linkki, jota napauttamalla pääsee osallistumaan kokoukseen.

Ilmoita yhdistyksesi (seurasi) kokoukseen osallistuvan henkilön sähköpostiosoite osoitteeseen admin@haukry.fi , jolle kokouslinkki (Zoom) lähetetään 11.5.2021 mennessä.

Varsinaisen jäsenen (yhdistys/seura) kokoukseen osallistuvan henkilön pitää olla yhdistyksen nimenkirjoittaja tai yhdistyksen valtuuttama henkilö, koska jos joudutaan äänestämään, äänioikeutta voi kokouksessa käyttää vain yhdistyksen (seuran) nimenkirjoittaja tai yhdistyksen valtuuttama henkilö. Mikäli kyseessä on yhdistyksen valtuuttama henkilö, on hänen valtakirjansa toimitettava osoitteeseen admin@haukry.fi 11.5.2021 mennessä.

Kokoukseen voivat osallistua myös kannattajajäsenet. Kannattajajäsenillä ei ole kokouksessa äänioikeutta mutta puheoikeus on.

Kokousaineisto lähetetään yhdistyksen (seuran) ilmoittamalle kokoukseen osallistuvalle henkilölle 11.5.2021 mennessä.