Harjoitusvuorot ja -maksut

HUOM! Toukokuun ajan noudatamme erikoisjärjestelyjä haulikkoratojen käytössä. Katso etusivulta Ajankohtaista osio.

Haulikkorata avautuu normaalisti 2.6.2020

Avoinna  tiistaisin klo16:00-20:30

torstaisin klo 16.00-20:30

Korttien lataus ja maksut  klo 17:00-19:00 välisen aikana

Ampuminen loppuu 20:30, aikoja tulee ehdottomasti noudattaa.

Tutustu etukäteen radan toimintaan ja sääntöihin niin harjoittelu on mukavaa ja mutkatonta. Kysymykset ovat tervetulleita ja kaikki auttavat mielellään.

Radalla apuna ovat ratamestari ja ratavalvojat. Etukäteen kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: haulikko@lahdenampumaseura.fi

Hälvälän ampumaradalla kolme skeet, kolme trap ja yksi Compakt rata.

Haulikkoradat ovat avoinna:

Tiistaisin ja torstaisin klo 16.00-20.30

Toukokuussa ja lokakuussa lauantaisin klo 10.00-16.00

Harjoitusaikoja on ehdottomasti noudatettava!

Ratamaksut / 25 kiekkoa 11.7.2018 alkaen:

LAS:n jäsen:        nuori 3 € , aikuinen 4 € (10 kierroksen kertaosto 36€)

Vierailija:             nuori 4 € , aikuinen 6 € (10 kierroksen kertaosto 55€)

Ympäristömaksu:   15 €/hlö/vuosi (tai 5x3€/srj)

Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaseteleillä: Smartum, Edenred, Easybreak.

Radalle saavuttaessa kirjaudutaan paviljongilla, samalla lunastetaan kortit joilla ratalaitteet toimivat.

Hälvälän haulikkoradat sijaitsevat puolustusvoimien alueella, radoilla noudatetaan puolustusvoimien ohjeistuksia liikkumisesta alueella.

Seuran jäsenillä tulee olla jäsenkortti sekä aseenkantolupa mukana radalle tultaessa ja esitettävä ne pyydettäessä sotilaspoliisille.

Vierailijoilla tulee olla henkilöllisyystodistus sekä aseenkantolupa mukana radalle tultaessa ja esitettävä ne pyydettäessä sotapoliisille.

Tutustu huolella ennen ampumista turvallisuus- ja varomääräyksiin, sekä radoilla oleviin toimintaohjeisiin. Jos et tiedä sääntöjä, kysy neuvoa ratavalvojilta. He opastavat mielellään.

Huom!

Radoillamme on käytössä uuden jätelain edellyttämä jätteiden lajittelu eli niiden syntyhetkellä tapahtuva erittely.

Radoilla on erilliset keräilyastiat:

- Pahvijätteelle
- Hylsyille ja muulle muovijätteelle.

Jäsen ole esimerkkinä muille ja huolehdi asianmukaisesti jätteiden lajittelusta!