Ampumakoulu

Nuorena aloitettu harrastus antaa paljon etuja taidon oppimisessa
Naiskauneutta haulikon kanssa. Kuvassa Noora Antikainen maajoukkueampuja Kuva: Matti Viitanen SAL
Suomen kuuluisin naisampuja on varmasti olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela Kuva: matti Viitanen SAL

Haulikkolajeissa jatkuu koulutustoiminta uusille lajista kiinnostuneille kesällä 2020

Aloittelijoiden haulikkokoulu käynnistyy startti-infolla, jonka jälkeen samalla kertaa aloitetaan heti harjoittelu:

Maanantaina 6.7.2020 klo 17.00.

Kokoontuminen Hälvälän haulikkoratojen paviljongilla

Kurssien tarkoituksena on opastaa uudet lajiharrastajat teoriatiedoilla ja käytännön harjoittein haulikkoammunnan kiehtovaan maailmaan.

Opetussisältö:

• Urheiluammunta harrastuksena
  • Ase ja rataturvallisuus
  • Ampujan varusteet ja suojavälineet
  • Säännöt ja toiminta rata-alueella / ampumapaikalla
  • Ammunnan perusteet

Haulikkokoulut järjestetään ensisijaisesti naisille ja nuorille erillisryhminä, sekä muille lajista kiinnostuneille aloitteleville haulikkoampujille. Paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä.

Koulun hinta on 100€ (sisältää kullekin harjoitusillalle yhden kierroksen kiekot ja panokset)

Maksu tulee suorittaa jaoston tilille 3.7., joka on samalla viimeinen ilmoittautumispäivä.

Tili  FI91 4712 0010 0442 47

Maksukuitti tulee esittää ehdottomasti ilmoittauduttaessa kurssille.

Koulut ovat heinäkuussä neljänä peräkkäisenä maanantaina 6.7, 13.7, 20.7 ja 27.7.

Oma ase ei ole välttämätön, seuralta löytyy laina-aseita.

Kurssilaisten määrä on rajallinen, joten ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen myös: haulikko@lahdenampumaseura.fi