Haulikko

Nuorena aloitettu harrastus antaa paljon etuja taidon oppimisessa
Naiskauneutta haulikon kanssa. Kuvassa Noora Antikainen maajoukkueampuja Kuva: Matti Viitanen SAL
Suomen kuuluisin naisampuja on varmasti olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela Kuva: matti Viitanen SAL

Haulikkolajeissa jatkuu koulutustoiminta uusille lajista kiinnostuneille keväällä 2018

Aloittelijoiden haulikkokoulut käynnistyvät startti-infolla, jossa tulee ehdottomasti olla mukana:

Keskiviikkona 2.5.2018 klo 17.00

Kokoontuminen Hälvälän haulikkoratojen paviljongilla

Kurssien tarkoituksena on opastaa uudet lajiharrastajat teoriatiedoilla ja käytännön harjoittein haulikkoammunnan kiehtovaan maailmaan.

Opetussisältö:

• Urheiluammunta harrastuksena
  • Ase ja rataturvallisuus
  • Ampujan varusteet ja suojavälineet
  • Säännöt ja toiminta rata-alueella / ampumapaikalla
  • Ammunnan perusteet

Haulikkokoulut järjestetään ensisijaisesti naisille ja nuorille erillisryhminä, sekä muille lajista kiinnostuneille aloitteleville haulikkoampujille. Paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä.

Koulun hinta on 100€ (sisältää kullekin harjoitusillalle yhden kierroksen kiekot ja panokset)

Maksu tulee suorittaa jaoston tilille 27.4 joka on samalla viimeinen ilmoittautumispäivä

Tili  FI91 4712 0010 0442 47

Maksukuitti tulee esittää ehdottomasti ilmoittauduttaessa kurssille.

Koulut ovat toukokuussa keskiviikkoisin 9, 16, 23 ja 30 pvä klo 17 - 20

Oma ase ei ole välttämätön, seuralta löytyy laina-aseita.

Kurssilaisten määrä on rajallinen, joten ILMOITTAUDU AJOISSA!

Ilmoittautuminen: haulikko@lahdenampumaseura.fi